Пиши сюди:

Пиши сюди:

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 

ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ

САЙТ – сайт,  що знаходиться за адресою https://cleverstudy.com.ua/.

СПОЖИВАЧ – фізична або юридична особа, яка залишила свої персональні дані на нашому Сайті.

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Компанія «Clever Study» діє відповідно до вимог законодавства України та, розуміючи велику важливість дотримання вимог конфіденційності, приймає на себе зобов’язання стосовно захисту персональних даних всіх, без винятку, осіб, які відвідали наш сайт https://cleverstudy.com.ua/ (далі – «Сайт»).

Персональними даними є відомості та/або сукупність відомостей, які  дають можливість Вас ідентифікувати.

Зазвичай, до таких відомостей відносять: 

~      прізвище, ім’я, по батькові,  псевдонім (нік), адреса електронної пошти, номер телефону та інші контактні дані;

~      інформація про Ваш комп’ютер чи мобільний пристрій, у тому числі інформація про IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера і операційної системи; 

~      інформація про Ваші відвідування і використання нашого Сайту, включаючи тривалість відвідування, перегляди сторінок і шляхи навігації;

~      інформація, що міститься у будь-яких повідомленнях, які Ви надсилаєте нам на електронну пошту, включаючи комунікаційний контент і метадані;

~      будь-яку іншу особисту інформацію, яку ви нам надсилаєте та вказуєте під час реєстрації на Сайті та здійсненні інших дій, зокрема створення особистих кабінетів тощо.

Ці відомості Ви надаєте нам за власною згодою шляхом реєстрації на сайті, створення особистого кабінету, надання контактних даних за допомогою опитування/заповнення анкет тощо, інформації отриманої із банківської картки або платежів, а також іншими шляхами.

Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі – Політика) спрямована на публічне інформування всіх відвідувачів нашого сайту про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається у зв’язку з відвідуванням нашого Сайту та  споживанням наших Послуг. 

Відвідуючи наш Сайт Ви приймаєте нашу Політику, ви дозволяєте Компанії збирати, використовувати і розкривати інформацію про Вас відповідно до цілей, що вказані нижче.

Цим ви підтверджуєте, що Ви маєте достатню правоздатність та дієздатність за законами Вашої країни для надання згоди з цією Політикою та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, що тут викладені. У випадку, якщо Ви не маєте достатнього обсягу дієздатності, цим Ви підтверджуєте, що згода з цією Політикою надана вашими батьками або опікунами, що маються повний обсяг цивільної дієздатності та уповноважені за законами країни Вашої юрисдикції давати таку згоду. Якщо нам стане відомо, що дані неповнолітньої/малолітньої особи були передані нам без згоди її законних представників, ми негайно видалимо персональні дані цієї особи

Якщо ж Ви хочете з нами співпрацювати та надсилаєте нам свою пропозицію, супровідні листи, а також інші документи, Ви автоматично надаєте згоду на обробку таких документів нами з метою узгодження подальної співпраці.

Перед початком нашої співпраці просимо уважно ознайомитись з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в статті 8 Закону України «Про захист персональних даних», даною Політикою.

 

 З ЯКОЮ МЕТОЮ МИ ПРОСИМО ВАС НАДАТИ НАМ ЗГОДУ НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ви надаєте нам згоду на обробку персональних даних для надання нами Вам Послуг, також для використання Вашої контактної інформації в повідомленнях, для сповіщення Вас про нові можливості, акції та інші новини; для надання третім сторонам статистичної інформації про наших користувачів (але така інформація знеособлюється);  забезпечення безпеки нашого Сайту та запобігання шахрайству; для перевірки дотримання умов, що регулюють використання Сайту (включаючи моніторинг особистих повідомлень, відправлених через нашу службу обміну приватними повідомленнями);  а також для інших видів використання.

Крім того, Ви допомагаєте нам покращити якість Послуг та підвищити рівень нашої з Вами співпраці, оскільки Ви надаєте згоду на використання ваших персональних даних у маркетингових цілях відповідно до закону. При використанні ваших персональних даних для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції, які, на нашу думку, будуть вам цікаві), ми надаємо посилання, перейшовши за яким ви можете відмовитися від підписки на такі повідомлення в майбутньому.

Ми маємо право зберігати Персональні дані виключно стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці, або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

За Вашим звернення ми можемо видалити Ваші персональні дані, надіслати таке звернення ви маєте на адресу електронної пошти [email protected] з адреси електронної пошти, яку ви використовували при реєстрації на Сайті. Протягом 45 днів ми розглянемо Ваше звернення та направимо відповідь про результати. 

Повідомляємо, що деякі персональні дані не можуть бути відредаговані/видалені за технічними можливостями (наприклад, резервне копіювання сервера; хмарне резервне копіювання тощо).

 

ДЕ МИ ЗБЕРІГАЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ТА ЯКІ УМОВИ ПЕРЕДАЧІ ТРЕТІМ ОСОБАМ.

Персональні дані зберігаються виключно  на електронних носіях.

Ми не маємо права передавати Ваші персональні дані третім особам, за виключенням випадків:

–  надання вами усної/письмової згоди на таку передачу;

– необхідності укладення чи виконання правочину між нами та третьою особою на вашу користь;

– необхідності для формування та здійснення юридичних процедур (претензії, позови, судові процеси тощо);

–   за наявності важливих підстав суспільного інтересу;

– за наявності необхідності такого використання персональних даних за рішенням уповноважених представників Компанії тощо.

Надання персональних даних за запитом органів державної влади, місцевого самоврядування здійснюється в порядку, визначеному законодавством України. 

Власником сайту є фізична особа-підприємець Соха Семен Сергійович (РНОКПП 3590502911). Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою: Україна, м. Україна, 61023, Харківська обл., місто Харків, вул.Пушкінська, будинок 106.

 

ЯК МИ ЗАБЕЗПЕЧУЄМО БЕЗПЕКУ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

На нашому Сайті ми вживаємо достатні заходи для захисту Ваших персональних даних, однак звертаємо Вашу увагу, що, на жаль, передача даних за допомогою мережі Інтернет не може бути абсолютно безпечною.  

Ми не несемо відповідальності за несанкціонований доступ до Ваших персональних даних, що може статися не з нашої вини, проте робимо все можливе для запобігання таких випадків. 

 

ХТО МАЄ ДОСТУП ДО ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Доступ до Ваших персональних даних мають наші співробітники, професійні консультанти, постачальники, виконавці тощо, які обробляють та використовують Ваші персональні дані виключно на досягнення цілей, викладених у Політиці.

 

ЯКІ ВИ МАЄТЕ ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ

Ви маєте такі права:

~ отримувати доступ до ваших персональних даних;

~  вносити виправлення до ваших персональних даних;

~  направляти звернення щодо видалення ваших персональних даних;

~ отримувати інформацію про порядок обробки та  використання персональних даних;

~ інші права, передбачені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).

Для допомоги в реалізації передбачених прав Вам необхідно звернутися до нас із письмовим зверненням на нашу адресу електронної пошти [email protected] .

Звертаємо увагу, що надання деяких Послуг, для яких необхідна наявність ваших персональних даних, може бути припинена з моменту їх видалення.

Які є у Вас обов’язки:

~      надавати достовірну інформацію про ваші персональні дані;

~      не надавати третім особам свої персональні дані;

~      не вводити в оману наших інших споживачів;

~  не намагатися отримати доступ до персональних даних інших споживачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації;

~   не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших споживачів.

 

ЯКИМ ЧИНОМ МОЖУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ УМОВИ ПОЛІТИКИ

Звертаємо Вашу увагу, що умови Політики періодично можуть змінюватися без попереднього повідомлення. Зміни до Політики обліковуватимуться на сторінці нашого Сайту і набуватимуть чинності з моменту їх публікації. 

Для володіння актуальною інформацією рекомендуємо Вам періодично ознайомлюватися зі змістом Політики за адресою https://www.cleverstudy.com.ua/privacy_policy/ .

 

ВАША ЗГОДА

Користуючись нашим Сайтом/реєструючись на ньому/створюючи особистий кабінет тощо Ви автоматично підтверджуєте, що ознайомлені з умовами Політики  і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», та погоджуєтесь з відкладеними умовами.

 

ЯКИМ ЧИНОМ ВИ МОЖЕТЕ З НАМИ ЗВ’ЯЗАТИСЯ

Якщо у Вас виникли питання щодо Політики, Ви маєте можливість зв’язатися з нами за допомогою електронної адреси: [email protected].

 

МИ МОЖЕМО ЗДІЙСНЮВАТИ ОБМІН ЧЕРЕЗ СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

Ми на нашому Сайті можемо Вам запропонувати здійснити обмін через соціальні мережі та інші інструменти (зокрема, але не виключно, Facebook, Instagram), які дозволяють ділитися інформацією з Сайтом. Для отримання додаткової інформації про цілі та масштаби збору і обробки даних в зв’язку з особливостями обміну через соціальні мережі, будь ласка, ознайомтесь з Політиками конфіденційності суб’єктів, які надають ці можливості.

 

ДЯКУЄМО, ЩО ОЗНАЙОМИЛИСЯ ТА НАДАЛИ ЗГОДУ!

ВАШ ЧАС І УВАГА  ДУЖЕ ЦІННІ ДЛЯ НАС!





Scroll to Top